Beachvolley

Första beachvolleyträningen idag :D det var verkligen jättesvårt! och bollarna var grymt hårda... att springa och hoppa i sanden är inte heller det lättaste :P känns ju inte som om man kommer någon vart när man hoppar.. men men det kommer väl antar jag. För övrigt har vi fått ett fysprogram som vi ska göra hela sommaren, verkar jättejobbigt... kan ju publicera det här om det är någon som känner sig manad att prova :P imorgon har jag sovmorgon till 11 :D nu tänkte jag ta och krypa i säng så hörs vi an annan gång! ♥

Sommarfysträning

Jogga i ca 5-10 minuter, stretcha försiktigt

3 x 10 ansatssteg (antalet gäller i maj och juni, i juli öka till 3 x 15, i augusti öka till 3 x 20)

3 x 6 blockhopp med förflyttning (antalet gäller i maj och juni, i juli öka till 3 x 8, i augusti öka till 3 x 10)

3 x 15 vadhopp (antalet gäller i maj och juni, i juli öka till 3 x 20, i augusti öka till 3 x 25)

3 x (3 x 3) jämfotahopp där knäna dras upp mot hakan (antalet gäller i maj och juni, i juli öka till 3 x (3 x 5), i augusti öka till 3 x (3 x 7))

3 x 12 varv av utfallssteg - ett varv är lika med ett snett med höger ben, ett rakt med höger, ett snett med vänster, ett rakt med vänster (antalet gäller i maj och juni, i juli öka till 3 x 15, i augusti öka till 3 x 18)

3 x 20 Armhävningar (antalet gäller i maj och juni, i juli öka till 3 x 25, i augusti öka till 3 x 30)

3 x 15 tripceps (antalet gäller i maj och juni, i juli öka till 3 x 20, i augusti öka till 3 x 25)

3 x 7 stå på fötter och händer och sedan låta händerna glida framåt ( axelövning) (antalet gäller i maj och juni, i juli öka till 3 x 10, i augusti öka till 3 x 12 )

3 x 25 situps (antalet gäller i maj och juni, i juli öka till 3 x 30, i augusti öka till 3 x 35)

3 x 20 sneda situps (antalet gäller i maj och juni, i juli öka till 3 x 26, i augusti öka till 3 x 30)

3 x 10 ryggrullningar (antalet gäller i maj och juni, i juli öka till 3 x 12, i augusti öka till 3 x 15)

6 snabba rusher på 20 m (antalet gäller i maj och juni, i juli öka till 8 st, i augusti öka till 10 st)

Intervallträning. Spring en slinga på 500-800 meter tre gånger med 30 sekunders vila mellan varje gång. Ta tid på varje löpning. Man ska springa så fort man orkar. (antalet varv gäller i maj och halva juni, from halva juni till hela juli öka till 4 varv, i augusti öka till 5 varv)

Stretcha!!!

totalt 447-741 övnngar!! snacka om träningsvärk!


Fotodag nr.2
























Fotodag





























Onsdag

Jag käner att det börjar bli dags att slänga in ett inlägg här, efter ännu en torka :P Jag har ju såklart åkt på ännu en förkylning.. Seriöst har jag varit frisk någon gång det här året??? tror fan inte det :/ Jag har också lyckats glömma mitt historia-häfte i skolan, det känns verkligen som om allting går min väg!! :D woho livet är underbart! Imorgon ska iallafall bli en bra dag! efter skolan ska nämligen le´band ta med mig på min fördelsedagssak :D ska bli riktigt intressant att se vad de har kokat ihop. Jag har verkligen ingen aning! jag hade lite gissningar, men dem raserades när jag fick veta att sofian hade ringt min mamma och frågat vilket klockslag, dag och vart jag föddes! hmm vi får se hur det blir imorgon, jag lovar att skriva vad det var imorgon! :D ♥


Vad har ni nu kokat ihop?? :D

Hipp hipp hurra! :D

Idag fyller jag 17 år! :D tack alla som varit med och förgyllt denna dag :D dö eva imor´n ta´ vi itu me´ alla soolbräända!


Så grattis till mig! :D den bilden bjuder jag på dagen till ära! ♥


Typiskt!

Idag var jag och mamma på maxi för att handla saker till min födelsedag imorgon :D men såklart har mitt kylskåp gått sönder, så vi vart tvungna att lämna allt hos min mormor :/ och nu går det knappt att andas, det stinker verkligen bränt gummi, vilket gör att jag får ännu mer ont i halsen! :( Det är ju perfekt! gröt med varm mjölk till mig på min födelsedag och så är väl min hals helt förstörd också! woho!! :D vad mer kan man önska sig! detta kräver också ett eget kapitel i "livet är underbart" tycker du inte det natli? :P Nu ska jag käka och sen blir det naturkunsakpsplugg, om jag orkar vill säga :P Hörs imorgon! ♥


RSS 2.0