Dagens outfit

image263

Tunika/Tröja Vero Moda 99:-
Shorts Vero Moda tror jag ?
Skor Din Sko 349:-

Shopping !

image261



Tunika/Tröja Kap Ahl 99:-
Skor Din Sko 349:-

Lördag

Idag var jag och firade min mormor som fyller 72 idag :D hon blev jätteglad för presenten :D när jag kom hem igen passade jag på att gå ut och sola lite i det fina vädret, och jag som annars alltid får färg, fick ingen ! jag får väl helt enkelt prova igen imorgon.

När jag kollade mina kommentarer såg jag en som skrev typ såhär: Du har stav fel hela tiden ! har du dyslekxik lr nått ? då kan man ju verkligen undra .. om man ska komentera att andra stavar fel, kanske man ska titta på hur man själv skriver först ???

image260

Fredag

Idag var jag hemma, dels för att jag var på möte, som tog hela dagen, och dels för att jag är förkyld. Efter mötet med L åkte jag till stan med mamma, jag skulle försöka hitta en pressent till min mormor som fyller år imorgon :D hittade en fin tröja på lindex som jag vet att hon vill ha :P vi frängde runt i alla möjliga affärer, och som den shopaholic jag är så köpte jag såklart ett par skor och en tunika/tröja. Så fast jag egentligen hade behövt spara mina pengar så kunde jag inte motstå. Jag kan seriöst inte låta bli att köpa skor ! det är verkligen min drog !!! Jag gåt iallafall till mamma imorgon, så då kan jag fotta så får ni se bilder imorgon.

Nästa vecka, på tisdag, ska klassen ut och paddla, det ska bli jättkul. Ska försöka lägga upp lite bilder så får ni se mig paddla, en syn ni sent kommert att glömma :P. Och på torsdag slutar vi !! ska bli såå skönt med sommarlov ! jag är verkligen skoltrött nu i slutet av terminen, så jag behöver verkligen lite ledigt ! nej nu ska jag gå och lägga mig puss och kram !!

image257

datan är sönder !

Ja nu är det bekräftat, datan ör sönder ! vi försökte hela kvällen igår och "bota" den men det gick inte. Men idag hade jag idrottsdag, jag var med på spjuk och kula ochg sen gick jag hem :D kan inte säga att det gick bra, men det visade sig att nathalie hade an dold talang inom kulstötning ! när dagen var slut gick vi och kollade på nathalies moppe och jag fick provköra litegrann  ! :D det var faktiskt jättekul :P sen åkte jag hem till fiiio och jobbade lite på reedovisningen, och nu är vi änbtligen klara :D bara historian kvar då da.. så nu ska jag dra mig hemmåt och plugga historia, så kanske jag skriver ikväll, för att jag är hos pappa och där funkar ju datorn !

image255

dettaq var alltså vad jag hade på mig idag :P



...

nu kanske undrar varför jag inte har bloggat på ett tag ? I fredags kunde jag inte för att jag höll på att baka bröd till mammas fest, och på lördagen var det mammas fest som för övrigt var kul, jag och fiiio hjälpte till hela kvällen, medans alla vuxna söp sig fulla. Måste ju erkänna att det var pinsamt när min och fiiios mamma rockade loss på dansgolvet.. och igår så skulle jag skriva ett hejdundrans inlägg, men massa roliga bilder från festen, men så säger alex att vår data typ är paj, den har typ virus, och alex har försökt ta bort det men det går typ inte ! så nu vet jag inte hur det kommer att bli med bloggningen :S men nu börjar min lektion, kanske skriver innan jag går hem från skolan ! puss på er !

Torsdag

Idag mår jag lite bättre, så jag åker nog och jobbar iallafall. På förmiddagen skulle mamma till maxi, och istället för att ligga här och sega åkte jag med. Jag hittade ett par röda pumps, och hårfärg ! och pumpsen var så bra för att klacken var inte så hög :D, dom hade varit perfekta om de hade varit svarta men nu fanns det bara röda så då fick det bli röda. Nu ska jag hitta på lite frågor till mammas fest i helgen, och sen ska jag åka och jobba, kanske bloggar ikväll, om det inte bir så sent ! ♥

  

 

sov dag..

Jag har sovit i princip hela dan.. men nu mår jag lite bättre än igår iallafall :D tror inte att jag går till skolan imorgon heller, men jag kanske åker och jobbar, om jag inte har tappat rösten helt :P just nu sitter jag och sörplar på en bonaqua persika och letar info om USA´s presidenter som jag och fiiio ska ha redovisning på nästa vecka. Då måste det gå bra, ska verkligen försöka lära mig det utantill, så är det bara att snacka på. Om det går bra så kanske jag har chans till mvg i engelska vem vet ?

image257

Sjuk igen !

Var på oxnö idag med klassen, riktigt jobbigt var det. Kunde typ inte andas och hade riktigt ont i halsen.. när jag sen kom hem mådde jag jättedåligt och kunde inte sluta frysa.. sen fick jag packa mig iväg till mando, och det kändes seriöst som om jag skulle döö, mådde s illa och visste inte vart jag skulle ta vägen.
Sen när jag kom hem tog jag tempen och då hade jag 39 graders feber.. åhh HATAR att vara sjuk !!! nu har kjag bestämmt mig för att vara hemma imorgon iallafall.. passar verkligen inte bra den här veckan, men vad ska man göra ? jag som ska jobba första provpasset på torsdag ! jag vet inte om jag tänker ringa om boka om det men man vill ju helst inte vara så omsändig, så jag tror att jag pallrar mig dit ändå.. nu måste jag gå och lägga mig ! hoppas att jag mår lite bättre imorgon !


Tränings overall- du är efterlängtad !

För typ ett halvår sen beställde vi träningsoveraller på volleybollen och nu har dem ÄNTLIGEN kommit ! :D vi skulle egentligen haft prassel, men det blev mjukis istället, vilket jag blev glad över eftersom jag röstade på mjukis :D kom precis hem från stationen efter att ha mött fiiio för att hämta den. Men nu ska jag ta och göra mig iordning, jag, om någon, behöver verkligen min skönhetssömn ! ♥

image255



P.S fiiio du får gärna ta med stövlarna imorgon ! :P D.S

Dagens outfit

image254

Tunika Gina tricot 149:-
Kofta H&M 399:-
Tights Kap Ahl 199:-

Hamlet !

insåg just att jag inte lagt ut bilder från hamlet ! jag och fiiio såg ju den på dramaten i fredags, och första akten höll vi seriöst på att somna.. vi tänkte nästan gå hem, men vi höll ut. Andra akten fick man byta platser om man såg några som var lediga, och vi ittade ett par absolut längst fram ! då blev den mycket bättre, kändes liksom mer levande !

image248

       

1. Dramaten
2. fiiio på våra platser längst bak
3. hamlet
4. outfiten
5. frisyren 

Firande

hej hej ! i helgen hade jag ju turnering :D På lördagen körde vi mot alla lagen och då gick det in te så bra.. vi förkorade alla matcher. Men på söndagen var det B-slutspel och vi vann alla matcher vi spealade !!! :D jättekul var det ! och så körde vi mot ett skollag i tyresö, och  deras tränare ville att vi skulle träna lute ihop, om det blir så så blir det jättekul !

Idag hade vi ju volleyboll, men mamma fyller 50 år idag så jag är hemma och firar henne :D hon fick en sparbössa son det stod "första miljonen" på, som en kul grej :D och sen 1000 kronor så att hon kan klippa sig, färga håret och köpa skor. Nu ska jag till pressbyrån och handla mini meal tills imorgon, vi ska till gålö med skolan, för att den här veckan har vi östersjövecka. Skriver lite mer ikväll ! ♥


image247

volleyboll ! :D

Jag hde ju turnering i sollentuna hela dagen idag och igår, berättar mer utförligt imorgon, jag har prov imorgon som jag typ inte har pluggat till så det är det jag kommer att syssla med ikväll ! ♥

image174

bjuder på fler bilder imorgon !

Torsdag

Idag hade vi samhällsprov, gick väl ganska bra med tanke på hur lite jag hade pluggat.. men MVG-frågorna gick inte så bra :P sen stannade jag och fiiio i skolan en stund, vi skulle pluggat men vi blev så trötta i huvudet av den starka parfymlukten som någon, alla vet vem, hade sprurat runt i kapprummet !!! åhh jag hatar när man har för mycket parfym.. det räcker väl med ett sprut ?
Sen åkte jag och fiiio till volleybollen, det var kul, me det gick inte så bra. Är supertaggad inför turneringen i helgen ! ska bara köpa shorts i helgen så är allt riggat och klart !
Imorgon blir det ju hamlet också ! det ska bli jättekul, jag har ju aldrig varit på dramaten ! mén de senaste veckorna har jag varit riktigt kulturell ! först balett och nu hamlet. nu ska jag gå och lägga mig puss på er allihop ! ♥




Panik

Sitter och kollar på greys, har lite smått panik.. har prov imorgon och jag har nog aldrig varit såhär dåligt förberedd förut. Jag har ju inte varit på topp de här senaste dagarna och har haft svårt att koncentrera mig.. men men jag får väl göra mitt bästa och se hur långt det räcker. Imorgon åker jag till volleybollen iallafall, ska nog inte vara med så aktivt, utan bara vara där och lyssna, det är bättre att spara sig till yurmeringen istället. Imorgon har jag sovmorgon till 12 ! sköönt ! så blir man ordentligt utvilad till provet :D nu ska jag titta vidare på grey´s puss och godnatt !

image238

miss ya ! ♥

Jippi !

Var ju på jobb-infomöte, som visade sig vara ett test :S när jag kom dit var det jättevarmt och typ 20 pers där inne. Sen fick man ett manus som man fick kolla igenom lite grann, och sen skulle man läsa upp det i en mick som
spelade in. Om man bortser från min konstiga förkylningsröst gick det faktiskt ganska bra. Sen började den plocka ut folk tills det var typ 7-8 st kvar, och  min första tanke var verkligen att jag inte hade fått jobbet, men tvärt om ! jag ska jobba 3 provpasss och om det går bra är jobbet mitt ! man tjänar asbra också ! grundlönen är 60 kr/h men man har en budjet man ska följa och med den så får man provision och då tjänar man 125kr/h säljer man ännu mer får man också mer pengar :O Det ska varkligen bli jättekul ! ska jobba första provpasset nästa torsdag, så jag hoppas verkligen att det går bra ! puss och godnatt ! ♥

image247

bilden hör väl inte till texten, men det blir så tråkiga inlägg utan bild :P, och det är ju trots allt volleyboll turnering i helgen ! :D

Tisdag

Jag orkade verkligen inte blogga igår.. sov typ hela dagen. I morse åkte jag iväg till skolan för att skriva engelska nationella del 2, och det gick verkligen inte bra. Min hjärna var som seg kola och jag kunde verkligen inte tänka, plus att jag behövde snyta mig typ hela tiden.. Det är ju turnering i helgen måste bara vara frisk då !!!
Snart ska jag till ett info-möte på svensk säkerhetstjänsk, där jag har sökt jobb :P hoppas att det går bra, mamma skulle köpa nässpray så det går nog bra. Sen måste jag försöka läsa lite samhälle, om det inte blir för sent. Nu måste jag käka lite puss på er ! ♥


>:(

Jag har blivit sjuk.. åhh jag hatar att vara sjuk ! jag har haft så ont i huvudet så att jag inte har orkat plugga någonting ! jag ska ta en dusch nu och se om jag blir lite piggare, så ska jag väl försöka plugga lite efter det. Skriver nog inga mer inlägg idag, eftersom jag inte gör något så blir inläggen väldigt tråkiga.. :P


Söndag

Idag blir en pluggdag tror jag. det är ju så fint väder ute så jag ska testa att plugga utomhus, men det kanske inte är så bra med tanke på att jag håller på att bli sjuk.. :( har jätteont i halsen och känner mig inte als pigg.. men nu ska jag sätta igång med plugget och samtidigt försöka få lite färg !

image231


Bildspecial

Som sagt fottade jag och fiiio mycket igår så här kommer lite bilder från igår !

image157
                                                                              Vi <3

        

        

        

        

nu ser ju alla varför jag tycker att sofia ska bli modell !!

Balett !!

Jag fyllde ju år i måndags och nu fick jag min tredje pressent av fiiio :D:D jag fick gå på BALETT !!!! det var jättekul ! vi såg svansjön och den hade typ samma handling som svanprinsessan. Dem var jätteduktiga och det blir ju typ alltid så att när man är riktigt bra på nåt så får man det att se enkelt ut. Det var absolut inte sista gången ! och så blir det ju hamlet på fredag, vi har gått och blivit riktigt kulturella såhär på senare dar :P sen sov jag hos fiiio och vi fottade jättemycket ! men dom bilderna får ni se i nästa inlägg !

        

           

1. jag och fiiio på väg
2. fiiio och jag utanför resturangen
3. ljuskronan
4. fiiio och hennes syster anna
5. vi posar i nån fin soffa :P
6. ljuskrona
7. operan
8. operan
9. operan

rekomenderar verkligen den här operan !

gårdagens outfit

image230

Tunika Gina Tricot ?
Kofta Lindex ?
Leggings Kap Ahl 199:-

gårdagen

ja jag skule skrivit igår om inte min lillebror hade lagt beslag på datorn hela kvällen ! men igår hade jag mattenationella, jag var så himla nervös och stressad, så det blev en massa slarvfel.. fick veta betyget på engelska nationella också, jag fick 8 och 9 ver MVG... men jag hoppas att hon tar med andra saker man har gjort också. Sen efter skolan fotade jag lite, spelade lite stop and stare, vi spelar den men bandet nu, jätterolig att spela ! det är ju barré ackord också och det är bra att träna på :P Sen kollade jag på grey´s SÅKLART ! idag har jag sovmorgon till 11 ! :D nu ska jag lägga upp en gårdagens outfit :P



stop and stare - esmee

gårdagen

Bloggade inte igår för att jag hade matte nationella idag och var tvungen att plugga.. men igår iallafall började dagen med en smäll :P mamma vände sig om och råkade knocka min så att jag började blöda näsblod :P sen åkte jag till skolan som vanligt men denna gång med min fina termosmugg i handen :D sen åkte jag hem, kollade lite på TV och pluggade. Jag skriver om vad jag gjort idag senare puss på er !


Födelsedag ! :D

Nu är fördelsedagen slut.. dagen började med ett jättefint kort från fiiio med en jättefin dikt i !!! *tack* sen hade vi gympa, då spelade vi brännbol, min favoritsport, verkligen :P sen var det lunch och då hade mina underbara vänner annordnat en teprovning (fin favoritsubstans), och därbland hittade jag några nya favoriter. Men när alla teer var färdigsmakade spårade det ut *lite*. Det slutade men en teblandning av cola, bonaqua, suketer, alla tesorter och sist men inte minst SALT ! det var riktigt kul så tack för det tjejer ! ♥

Sen åkte jag och fiiio hem till mig och jag öppnade mina pressenter, fick ingen symaskin, s jag får väl köpa det själv då :P Sen kom mormor och morfar och vi fikade.

Jag och fiiio passade på att ta lite bilder på studsmattan, eftersom det var så fint väder :P bilderna blev riktigt coola faktiskt här kommer lite bilder ! ♥

image224

1. tidningar
2. barré - klämma
3. termosmugg
4. te och tuggummi
5. ansiktskräm
6. tröja
7. pengar
8. hemplockade blommor av fiiio ! :D

     

     

Godnatt ! ♥


Idag..

..FYLLER JAG 16 ÅR :D !!

image213

Söndag

hejsan hopsan :D har precis haft tårtkalas men familjen, eller snarare dom som har haft tårtkalas jag åt mitt vanliga kvällsmellis :P aurora och marcus kom precis hit och jag fick en stor fin korg med en massa härliga skönhetsprodukter  :D då var väl fördelsedag nr.1 över, så kommer min riktiga fördelsedag imorgon :D:D jippi hoppas att jag kan sova inatt så, det kunde jag inte natten till idag. Jag är sån som inte kan sova dagen innan något roligt händer :P men nu ska jag verkligen anstränga mig ! nej nu ska jag gå och fortsätta vara social :P ♥

här får ni lite bilder !

image211

        

     

1. tårtan
2. pressent / particia
3. pressent nagelvårdskit / pappa & helena
4. pressent ögonfransböjare / patricia
5. pressent / pappa & helena
6. pressent korg m. diverse skönhetsprodukter samt ljus/ aurora & marcus

God morgon :D

jag har precis vaknat, pappa, alex helena och patricia kom och sjöng för mig på morgonen :D sen fick jag lite pressenter som ni får se ikväll. Idag kommer marcus och aourora hit och hela familjen ska äta middag tillsammans, falafel :P så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning puss puss !


FINA !

Handmålade Örhängen med Blommor, Orange - Klicka på bilden för att stänga

kollade precis lite på http://www.bettiesgalleria.com/ och stötte på dessa örhängen, tyckte iallafall att dem var jättesöta finns även i ljusblå/blå och gul/orange

Årets första..

..PICKNIK ! :D sov ju som sagt över hos fiiio igår, så vi började morgonen med att kolla på kalenderflickorna. Sen gick vi ut i det fina vädret och spelade volleyboll, men vi var så trötta och flummiga, så jan kan nog inte säga att det gick bra direkt. Sen kom jag på den briljanta ideén att ha picknik ! så vi sprang hem och "packade" ihop lite picknikprylar och bosatte oss på fiiios baksida. Det var såå skönt sola ! <3 sommaren är påväg !

Imorgon blir det fördelsedag nr.1. Det är det positiva med att ha skilda föräldrar, man får två fördelsedagar, två jular o.s.v. SÅ imorgon ska jag fira med pappa, det blir kul :D och på måndag när jag egentligen fyller firas man av mamma, mormor och morfar :D nu ska jag hoppa in i duschen, och sen lägga mig godnatt ! ♥

     

1. himlen
2. fiiio solar
3. fiiio och jag solar ( copyright: fiiio )

filmkväll :D

igår var det filmkväll med fiiio, emlan och natli, vi passade på att repa lite också, sofia har ju alla instrument hemma :P vi spelade lite shorelite som vi typ alltid spelar och det gick fin fint :P Sen tittade vi på kära torkel och garvde oss genom den, sen blev det fördommar ( fiiios egna film som hon gjorde med några kompisar i nian ) och sist men inte minst tittade vi på klassikern Dirty dancing :D sen sov jag över hos fiiio :P


Tävling !

jag har länge tänkt att fixa en tävling här på bloggen, så nu gör jag det !

image208

1. gissa kändisen
2. motivera varför just du ska vinna !
3. länka till tävlingen på din blogg ( om du har )

släng iväg en kommentar med svar, motivation, länk till blogginlägget och vilket smycke i vilken färg du vill ha.

Vinner man så får man välja valfritt smycke och färg från http://gabrielledesign.blogg.se

Lycka till !

p.s tävlingen avslutas den 7/5 d.s

Veckans Hiss och Diss

Veckans hiss:
Veckans hiss blir Neutrogena visibly clear blackhead scrub, har använt den i en månad nu och jag ser förbättring ! värd att testas ! :D



Veckans diss:
Veckans diss måste ju bara bli det dåliga valborgsvädret ! hade ju typ arit fint i två veckor och sen bara för att det är valborg kommer regnet.


Fredag

Idag är det fredag :D kom precis hem från pappas jobb, jag och mamma var där och hämtade mat till mammas fest :P senare ska jag til pappa för helgen och ikväll ska jag, fiiio, natli och emlan ha filmkväll :D då blir det succéfilmen torkel i knipa som visas. nu ska jag lägga upp en hiss och diss, hej då ! ♥



här har vi då älskade torkel ! :P

Ledig

igår var det valborg.. jag och fiiio möttes upp vid v-h brasan och kom inte så mycket längre, eftersom vädrat var så pissigt åkte vi hem till min och kollade på 27 dresses :P jag menar lockigt hår+lugg+regn är inte den bästa kombom. Men vi hade trevligt ändå :D vad gjorde ni på valborg ?

idag är vi lediga :D ska passa på att plugga idag, lite matte, so och tyska :P nu ska jag ta en dusch ha en bra dag !

image205

såhär såg det ut i v-h igår :P men när jag kom dit hade nästan allt brunnit ner :P


RSS 2.0